Lid worden van de Vriendenclub

Ik meld me aan bij de Vriendenclub van het Veenkoloniaal Museum !

Stap 12
* Velden met een * zijn verplicht
Standaardvelden
Elementen
Veenkoloniaal Museum met Cultuurcentrum vanBeresteyn

De Vriendenclub van het Veenkoloniaal Museum . . . we kunnen er niet zonder ! Steun het Museum !

... en ontvang jaarlijks de Veenkoloniale Volksalmanak en twee keer het museumbulletin 'Omzien naar het museum'. Natuurlijk krijgt u ook het hele jaar gratis toegang !

Monster aan bij het Veenkoloniaal Museum en maak kans op een scheepsjager!

Bronzen scheepsjagersbeeldjeJazeker, aanmonsteren en scheepsjager zijn twee woorden, die nauw verbonden zijn met het Veenkoloniaal Museum. terecht noemen we het een museum met een hart voor de regio. De vrienden en donateurs waarbij u zich kunt aanmonsteren vormen de levensader van het museum. Nog nooit was het zo aantrekkelijk om aan te monsteren bij het Veenkoloniaal Museum, want elke 25e nieuwe aanmelding belonen we na ontvangst van de betaling met een prachtige replica van het scheepsjagersbeeld bij Bareveld(winkelwaarde € 33,00). Kortom, meldt u aan, dan gooien wij de trossen los voor de scheepsjager. U ontvangt in ieder geval de meest recente Veenkoloniale Volksalmanak gratis.

anbi

Het Veenkoloniaal Museum heeft de ANBI status. Daarom is het voor u aantrekkelijk om aan het Museum te schenken. Kijk voor meer informatie op de website van de Belastingdienst